РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА КАМИОНИ ОТ BOSCH EXCHANGE

Снимка

ПЕРФЕКТНИ ВЪВ ВСИЧКО!

За сервизите за товарни автомобили става все по-важно да се прецени възрастта на превозното средство (и следователно неговата справедлива стойност) и ролята му в автопарка на клиента като цяло. Когато оценявате ремонтите и поддръжката на автомобилите с търговско приложение, факторите цена и качество са на първо място. Това е само една от причините, поради които висококачествените ремонти според справедливата стойност на превозното средство днес са по- търсени от всякога - и то не само за по-старите автомобили. Престоят не е опция за логистичните компании. Все пак камионите правят пари, само когато колелата им се въртят.

 

ОБШИРНА ПРОГРАМА

Bosch eXchange за товарни автомобили предлага богат избор от резервни части за ремонти в съответствие със справедливата стойност на превозното средство. Някои от продуктите в програмата са заводски възстановени. Тя включва и много нови части, които гарантират постоянна наличност и високо пазарно покритие.

 

КАЧЕСТВО НА ВСИЧКИ НИВА

Високото качество реално може да бъде постигнато, само когато то е ключов фактор във всички етапи на производството. Критичните компоненти и износващите се части се сменят по време на процеса на възстановяване.

Професионалното възстановяване, проверките на размерите и тестването на функционирането на всички части гарантират дълъг експлоатационен живот. По време на процеса към обменните резервни части се прилагат същите стандарти като за оригиналните части и те преминават през строги функционални и качествени тестове.

 

УСТОЙЧИВИ РЕШЕНИЯ С ПЕРФЕКТНО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА-ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Освен това повторната употреба на продуктите съдейства за опазване на природните ресурси, а връщането на използваните части от сервизите има важен принос за кръговата икономика. Ценовото предимство от до 30% пред сравними продукти от гамата нови части прави Bosch eXchange изключително икономичен за клиентите, и то със същата гаранция. Така сервизите за товарни автомобили лесно могат да отговорят на търсенето на висококачествени ремонти според справедливата стойност на превозното средство.

 

BOSCH EXCHANGE ЗА КАМИОНИ

▶ Стартери и алтернатори

▶ Комън рейл инжектори и помпи за високо налягане, системи помпа-дюза, разпределителни помпи за впръскване на гориво, модули Denoxtronic, цилиндрови глави за комън рейл помпи (CP4), комплекти дюза-дюзодържач, инжектори за големи дизелови двигатели и помпи за високо налягане, ремонтни комплекти за помпени управляващи блокове, електромагнитни клапани и разпределителни помпи

▶ Кормилни помпи, кормилни системи и работни цилиндри

Свързани производители

Още новини