KS TOOLS - ПРАВИЛНИЯТ ИНСТРУМЕНТ ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ

Снимка

От 1992 г. KS Tools като  модерен доставчик на инструменти предоставя актуални решения на проблемите и интелигентни инструменти за решаване на ежедневните задачи. Качеството, ергономичността и особено доброто съотношение цена-качество, на продуктите на KS Tools, се цени в цял свят. Всяка година KS Tools предлага около 2000 нови продукта.

Целта на KS Tools, е да се осигури правилният инструмент за всеки проблем.

Тези, които обслужват товарни автомобили, се нуждаят от особено мощни пневматични гайковерти. Защото, за големите части са необходими големи сили. Пневматични гайковерти за леките автомобили бързо достигат до своите лимити, затова KS Tools предлага нова гама от пневматични гайковерти, предназначена специално за сервизирането на тежкотоварни автомобили - superMONSTER.

Мощни пневматични гайковерти superMONSTER от KS Tools, ви предлагат:

- Много мощност в сервиза за товарни автомобили;
- Лек алуминиев корпус;
- Сила на развиване 3405 Nm при тегло, едва около 8 кг.

Те не само осигуряват забележителните 3405 Nm, но и са специално адаптирани към нуждите на сервиза за тежкотоварни автомобили. Например, те имат втора дръжка за работа с две ръце, така захвата е много по-добър и предават силата много по-добре. В допълнение, тези гайковерти са особено леки. Пневматичните гайковерти  от серията superMONSTER на KS  Tools  са с артикулни номера 515.3250, 515.3260, 515.3270 и 515.3280. Те се предлагат с къс или дълъг шпиндел,  както и с размери 3/4 и 1 инч.

Специалните нужди изискват специални инструменти, за това се убеждаваме при  KS Tools.

Цялата статия, може да прочетете във втори брой на списание "Prfessional Line" или ако последвате линка ТУК.

Свързани производители

Още новини