ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ГАМА РАДИАТОРИ ЗА ПАРНО NRF - БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ

Снимка

NRF произвежда широка гама, над 550 артикулни номера, за системи за отопление, вентилация и климатизация (ОВК) за камиони. Скоро външните температури, ще станат по-ниски и системата за отопление на кабината, отново ще започне да се използва активно. В случай на неизправност на системата за отопление, това се забелязва веднага. Запознайте се с функционирането на радиатора на парното и високото качество на гамата радиатори NRF.
РАБОТАТА НА РАДИАТОРА НА ПАРНОТО
•    Радиатора за парно, е много важен компонент на системата за отопление, вентилация и климатизация (ОВК), която затопля купето на превозното средство и премахва запотяването и размразява предното стъкло през зимата. Системата е свързана към охладителната система на двигателя и по-голямата част се намира зад/под арматурното табло.
•    Той получава неизползваната топлинна енергия от горещата охладителна течност, която циркулира в малкия кръг (не от веригата на термостата) на охладителната система на двигателя. Всъщност функцията е същата като тази на радиатора, но в този случай неизползваната енергия на двигателя, се използва за затопляне на кабината и създаване на комфортни работни условия.

Важен съвет: При прегряване на двигателя използвайте радиатора на парното, като допълнителен радиатор за охлаждане! Нагласете отоплителната система на максимална степен (ГОРЕЩО), а вентилаторът на най-високата скорост на въздушния поток. Отворете всички прозорци и изключете климатика.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ РАДИАТОР ЗА ПАРНО NRF?
•    Високоефективно отопление: За допълнителна отоплителна ефективност тръбите и тръбните нагреватели са оборудвани със спирални турболатори, които забавят скоростта на охлаждане, за до 20% повече топлообмен. Използваното оребрение, е с високоефективен дизайн, за да могат радиаторите да отговарят или да надминат спецификациите на оригиналното оборудване.
•    Високо качество: Избраните материали за вътрешната част и резервоарите, са с най-високо качество, за гарантиране на дълъг експлоатационен живот. Продуктите се доставят в твърди кутии, за да се предотвратят повреди при транспортиране.
•    Бързо и идеално свързване: в NRF сме наясно със сложната и скъпа (разходи за труд) смяна на дефектирал радиатор на парното, често се налага цялостен демонтаж на арматурното табло и отваряне на ОВК системата. Ето защо радиаторите на NRF са винаги 100% проверени за перфектно свързване, което гарантира лесен и бърз монтаж.

Тази и много други полезни статии, може да прочетете в списание "Professional Line" или ако последвате линка ТУК.

Свързани производители
Свързани продукти

Още новини