НОВ ПРОДУКТ В ГАМАТА НА PROLINE - ХИДРАВЛИЧНО МАСЛО PROLINE HLP-46!

Снимка

Уважаеми колеги,

С огромно удоволствие ви информираме, че добавихме нов продукт към гамата на PROLINE.

Хидравлично масло PROLINE HLP-46! Всеки път, когато стартираме с нов продукт с марка PROLINE, ние правим това много внимателно, като проверяваме многократно всички детайли. Контрола върху качеството продължава през целия жизнен цикъл на продуктите PROLINE.

Хидравличното масло PROLINE HLP-46 се произвежда от дълбоко рафинирани базови фракции, притежаващи добри деемулгиращи и противопенни свойства, легирани с композиция от присадки, състояща се от инхибитори на окисление, ръжда, корозия и износване.

Маслото PROLINE HLP-46 е предназначено за смазване на хидравлични маслени системи и триещи се механизми с циркулационно смазване, които изискват масла с висока стабилност срещу окисление, добри антикорозионни свойства с повишени противоизносни и противозадирни качества. Подходящо е за употреба в хидравлични системи, съоръжения с хидравлични помпи с лопатъчна конструкция, хидравлични зъбни помпи и бутални хидравлични механизми. Успешно се използват като работна течност в екструдери на пластмасови изделия. Продукта е подходящ за смазване на промишлена техника - редуктори, лагери, системи за сгъстен въздух и въздушни винтови компресори.

ПРЕДИМСТВА

  • Висока стабилност на окисление
  • Защита от износване в крилни (крилчати), бутални и зъбни помпи
  • Надеждната защита на системата от ръжда и корозия

СПЕЦИФИКАЦИИ

ISO 3448 VG 46

ISO 6743/4 ISO-L-HM

ISO 11158 HM

DIN 51524 Part 2 (HLP)

US Steel 127

Vickers M-2950-S, I-286-S

Cincinnati Machine P70

С развитието на гамата на продуктите PROLINE сме сигурни, че можем предложим качествени продукти на конкурентни цени, които удовлетворяват на нуждите на нашите клиенти!

Компетентен съвет, за избор на масло, смазочни материали и антифризи, както и информация за продуктите на PROLINE, може да получите във всички търговски обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от Вашия търговски представител.

Свързани производители
Свързани продукти

Още новини