БРАНДИРАНА SCHAEFFLER ТЕНИСКА ВИ ОЧАКВА В НОВАТА КАМПАНИЯ НА FAG!

Снимка

Работите ли с ремонтните решения от FAG? Имаме добра новина за вас. Можете да спечелите подаръци с марка Schaeffler само чрез монтаж на тези продукти и регистриране на бонус точките от техните кутии във вашия REPXPERT акаунт. Можете да получите една от 50 брандирани тениски Schaeffler.

*Кампанията ще се проведе от 01 до 30 Април или до изчерпване на наличностите. Само активираните потребителски акаунти на REPXPERT с дадено съгласие за обработка на данни, както и със съгласие за комуникация с клиенти на Schaeffler REPXPERT, могат да се възползват от промоцията. Всички участници трябва да имат регистрация в REPXPERT като автосервиз, намиращ се в България и да е регистрирано юридическо лице по смисъла на закона на Република България. В съответствие с това, в REPXPERT акаунта трябва да има коректно въведен Булстат номер.

Правила

По- лесно е, отколкото си мислите!

1. Купете колесен лагер FAG RIU, TAM, THU или SmartSET, които включват бонус талон REPXPERT от оторизираните дистрибутори на Schaeffler в България.

2. Отидете на REPXPERT, регистрирайте се/ влезте и въведете бонус точките от продукта.

3. Регистрирайте минимум следния брой бонус точки и получете подарък:

• 4500 точки = брандирана Schaeffler тениска

След като потребителят достигне необходимият брой бонус точки (4500) по време на промо периода, получава съответната награда автоматично. Всеки автосервиз (1 регистриран акаунт) има право само на 1 награда. Не е възможно, например да комбинирате точки от други продукти.

4. Изчакайте, докато обработим информацията за точките на потребителите от нашата система. На спечелилите ще бъдат изпратени награди автоматично, веднага, след като резултатите са готови.

5. Ще се погрижим победителите да бъдат уведомени и наградата да бъде доставена! Проверете дали вашите данни за контакт на REPXPERT са актуални и сте съгласни с обработка на данни и комуникация с клиентите на Schaeffler REPXPERT, което ще ни позволи да ви изпратим наградата.

Как да регистрирам REPXPERT точките?

• Всичко, което трябва да направите, е да въведете кодовата последователност на бонус талон в раздела на вашия профил на REPXPERT. Моля, имайте предвид, че само автосервизи (= потребители, регистрирани като автосервизи) имат достъп до бонус програмата REPXPERT.

• За да въведете кодовете, влезте в REPXPERT. Тук кликнете върху оранжевия бутон под снимката на вашия профил и въведете 12-цифрения код от талона. Друга възможност е да използвате мобилното приложение REPXPERT и да сканирате бонус купоните там. Лесно е.

• Бонус точките могат да се използват и за безплатно изтегляне на техническа информация от базата данни REPXPERT TecRMI при търсене в каталога (не се притеснявайте, ако използвате точките си в базата данни TecRMI. Тези точки остават валидни в кампанията).

• Обърнете внимание, че всички точки във вашия акаунт ще изтекат след 365 дни при пълна неактивност от ваша страна (= без допълнителни регистрации на купони, без покупки в TecRMI).

Още нямате акаунт в REPXPERT?

• Тогава просто се регистрирайте в REPXPERT. Процесът на регистрация е на български език. Моля, имайте предвид, че само потребителите от автосервизи (без дистрибутори, нито учители) могат да осребряват точки и следователно да участват в състезанието.
• Получавате ли съобщение за грешка „невалиден имейл адрес“? Тогава вероятно сте се регистрирали с този имейл в миналото. Предлагаме ви да опитате да влезете с този имейл или да зададете нова парола.
• Ако сте забравили паролата си, кликнете тук и въведете своя имейл адрес. Скоро ще получите имейл за възстановяване на паролата.
• Ако все още не можете да влезете или ако имате нужда от нашата помощ при регистрация или за промяна на вашата регистрирана потребителска група към автосервиз, можете да изпратите имейл на aftermarket.bg@schaeffler.com .

Кампаниите на Schaeffler са насочени към автосервизи, регистрирани в България, които купуват ремонтни решения на Schaeffler за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили от оторизирани дистрибутори на Schaeffler. Подробни правила и разпоредби, можете да намерите на тук

СЪСТЕЗАВАЙТЕ СЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ!

Още новини