eXtra - ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ НА BOSCH

Снимка
В световен мащаб 100 000 сервиза са регистрирани в програмата за лояност.

Уважаеми колеги,

С удоволствие ви информираме, че Нелас Авточасти се присъедини като дилър на Bosch, към програмата за лоялност - Extra.

В Extra вече има участници в 27 държави в Европа и 50 държави по света.

В световен мащаб 100 000 сервиза са регистрирани в програмата за лояност.

В програмата за лоялност eXtra на Bosch можете да се включите, купувайки определени продукти от гамата на направление Автомобилно оборудване. Участващите продукти са показани на сайта www.extra-bonus.bg. В програмата могат да се включат всички обекти, регистрирани на територията на България, които купуват Bosch  авточасти.

Регистрацията е бърза, лесна и напълно безплатна.

Трябва да попълните онлайн формуляра за регистрация с името и адреса на Вашата компания, Вашето име и адреса на електронната Ви поща. Изберете Вашия дилър(и). Ако регистрацията Ви е успешна, ще получите имейл за потвърждение с линк, на който ще въведете паролата си. Ще намерите всички условия в интернет на сайта на програмата.

След успешна регистрация на сайта www.extra-bonus.bg започвате да събирате точки в своя онлайн сметка. За всеки 250 лв. оборот с определени продукти получавате 10 точки. Всеки месец точките се  добавят към  “extra акаунта” Ви.

Събраните точки могат да се заменят за избрани награди по всяко време. Обширната оферта включва атрактивни награди от категориите „Награди Bosch”, „Свободно време и пътуване“, „Мултимедия“, „За децата“, „Стоки за дома“, „Битова електроника“ и още много разнообразни варианти за избор.

Всички награди са показани на уеб страницата www.extra-bonus.bg. Имате онлайн достъп по всяко време до точките си и до информация за най-новите награди. Може бързо и лесно можете да преобразувате натрупаните точки в награди чрез профила си в eXtra, влизайки в страница Награди. Наградите се изпращат срок до 14 дни директно на посочения от вас адрес за доставка чрез куриер.

Освен това, събитията, които се провеждат през цялата година, правят програмата ”extra” още по-вълнуваща: В определени периоди ще получавате допълнителни точки или допълнителни награди за различни продукти.

Лесно е да участваш
 

Побързайте! Очакват Ви атрактивни награди!