В ПОМОЩ НА ЕЖЕДНЕВНАТА РАБОТА В СЕРВИЗА

Снимка

"Специалистите на DT Spare Parts" предоставят съвети относно охладителната система. В новия видеоклип Бьорн и Ларс разглеждат ремонта на водната помпа

"Специалистите по части" Бьорн и Ларс отново работят усилено. В най-новия епизод двамата главни механици на търговски превозни средства, ще се погрижат за охладителната система и показват, какво е важно по време на смяната на водна помпа.

Във видеото „стъпка по стъпка“, Бьорн и Ларс показват, как да смените водната помпа по най-добрия начин и какво трябва да се има предвид при това. Също така обясняват температурата, при която термостатът може да бъде отворен и къде може да бъде намерена тази информация. Професионалните механици получават полезни съвети от видеоклипа, които могат да облекчат ежедневната им работа и да предотвратят стресови ситуации. В допълнение, Björn и Lars обясняват как продуктите на Diesel Technic се изпитват, за да се гарантира оптимална им работа.

Новият видеоклип е на разположение на www.dt-web.tv и на YouTube: https://youtu.be/T34mFMyhL8o

Видеоклиповете допълват многоезичните, илюстрирани инструкции за монтаж, които вече са включени с повече от 3000 продукта и са достъпни чрез свободно и удобно търсене на продукти на уеб страницата на DT Spare Parts  - www.dt-spareparts.com.

Предстои създаването и на още видеоклипове от „Специалистите на DT Spare Parts“, които имат за цел да подпомогнат ежедневната работа в сервиза. Ако имате препоръки за теми или предложения, моля, изпратете ги на електронна поща на parts-specialists@dieseltechnic.com или ги споделете на страницата ни, във Facebook: http://www.facebook.com/DTSpareParts.

Информация за всички предимства и оферти от марката DT Spare Parts за професионални сервизи, можете да намерите на http://benefits.dt-spareparts.com.

Последни новини, за продуктите на DT Spare Parts, може да прочетете в информационният ни бюлетин. Регистрацията за бюлетина може да бъде направена на http://newsletter.dt-spareparts.com или чрез формата за контакт.

Още интересни статии, може да прочетете в новият брой на списание "Professional Line", като последвате линка ТУК!

Свързани производители
Свързани продукти

Още новини