ОРИГИНАЛНА SCHAEFFLER LED ЛАМПА ВИ ОЧАКВА В НОВАТА КАМПАНИЯ НА FAG!

Снимка

Работите ли с ремонтните решения от FAG? Имаме добра новина за вас. Можете да спечелите подаръци с марка Schaeffler само чрез монтаж на тези продукти и регистриране на бонус точките от техните кутии във вашия REPXPERT акаунт. Можете да получите една от 100 LED лампи!

*Кампанията ще се проведе от 01 до 31 Октомври или до изчерпване на наличностите. Само активираните потребителски акаунти на REPXPERT с дадено съгласие за обработка на данни, както и със съгласие за комуникация с клиенти на Schaeffler REPXPERT, могат да се възползват от промоцията. Всички участници трябва да имат регистрация в REPXPERT като автосервиз, намиращ се в България и да е регистрирано юридическо лице по смисъла на закона на Република България. В съответствие с това, в REPXPERT акаунта трябва да има коректно въведен Булстат номер.

Правила

По- лесно е, отколкото си мислите!

1. Купете колесен лагер FAG RIU, TAM, THU или SmartSET, които включват бонус талон REPXPERT от оторизираните дистрибутори на Schaeffler в България.

2. Отидете на REPXPERT, регистрирайте се/ влезте и въведете бонус точките от продукта.

3. Регистрирайте минимум следния брой бонус точки и получете подарък:

• 3000 точки = Schaeffler LED лампа

След като потребителят достигне необходимите бонус точки (3000) по време на промо периода, получава съответната награда автоматично. Всеки автосервиз (1 регистриран акаунт) има право само на 1 награда. Не е възможно, например да комбинирате награди или периоди.

4. Изчакайте, докато обработим информацията за точките на потребителите от нашата система. На спечелилите ще бъдат изпратени награди автоматично, веднага, след като резултатите са готови.

5. Ще се погрижим победителите да бъдат уведомени и наградата да бъде доставена!

Повече информация за кампанията, ще откриете на https://www.repxpert.bg/bg/BG-campaign-2

Още новини