WABCO ОБУЧЕНИЯ 2022

Снимка

Уважаеми колеги,

Бихме желали да ви информираме, че колегите от WABCO преди да започнат с организирането на присъствени обучения от средата на годината (ако Ковид обстановката позволява), възнамеряват да проведат поне едно или повече хибридни обучения, в зависимост от интереса.

Какво е хибридно обучение?

  • 1-ва стъпка: участникът е необходимо да покрие един или няколко модула (според темата на обучението) от електронните ни обучения в платформата на WABCO Academy. След заплащане и регистрация във WABCO Academy, участникът има постоянен достъп до съответните модули в рамките на 6 месеца. Покриването на тези модули е условие за участие в следващото ниво на обучението - онлайн обучение през Teams.
  • 2-ра стъпка: провеждаме еднодневно онлайн обучение през Teams, на което разглеждаме подтеми, които не са покрити от модулите на електронните ни обучения. След приключване на еднодневното обучение, участникът получава ПИН кодове за съответната система.

ПРИМЕР за хибридно обучение Basic pneumatics + ABS:

  • 1-ва стъпка: участникът покрива електронни модули Brake basics/ Air disc brakes/ Trailer ABS във WABCO Academy
  • 2-ра стъпка: след успешно покриване на описаните по-горе модули, участникът се включва в еднодневно онлайн обучение на точно определена дата. На това обучение разглеждаме темата Truck ABS, която не се покрива от електронните обучения на WABCO Academy. В края на деня участникът получава ПИН кодове за всички ABS системи на WABCO, които се вграждат в камиони, автобуси и ремаркета.

ВАЖНО УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ Е, ТЕХНИЦИТЕ ДА ИМАТ ДОБРО НИВО НА РАЗБИРАНЕ НА АНГЛИЙСКИ, ТЪЙ КАТО, И ЕЛЕКТРОННИТЕ ОБУЧЕНИЯ, И ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО СА НА АНГЛИЙСКИ.

Цената за това хибридно обучение Basic pneumatics + ABS е 350 евро без ДДС. В цената са включени достъп до електронни модули Brake basics/ Air disc brakes/ Trailer ABS + участие на еднодневното онлайн обучение.

Първата дата, която сме предвидили за онлайн обучение е 15 март, а втората - 12 април.

Покриването на хибридното обучение Basic pneumatics + ABS дава възможност за участие на следващите нива на обучения - ECAS, EBS, TEBS E (хибридни или физически - според развитието на Ковид ситуацията).

За повече информация и подробности за обученията на WABCO, може да се свържете с обслужващия ви търговец или с най-близкия обект на Нелас Авточасти ООД.